Madplan uge 40 2017
Efter en hård uge, hvor Rasmus var af sted i tre dage, ser vi nu frem til en mere normal uge.
Vi starter med en lækker menu lørdag aften. Kalverullerne og saucen er fra den hyggelige børnekogebog Krudtugler og kanelsnegle. Tynde skiver kalvekød rulles med parmaskine, salvie og frisk mozzarella og steges på panden. Portvinssaucen er Rasmus favorit, og der skal godt med stegefedt fra kalverullerne og piskefløde i, for at det bliver rigtigt godt.
Vi skal have kartoffelgratin fra Føtex til for at gøre det nemt, og så skal vi have en syrlig kålsalat til, for at det ikke bliver alt for usundt:-) Vi skal naturligvis også have rødvin til. Til dessert skal vi have en panna cotta med krydrede æbler, en opskrift fra Arla. Anna Kirstine har samlet æbler i Bedstemors have, så vi skulle finde på et eller andet med æbler.
Søndag skal vi grille den ørred, som Morfar han fanget og givet til os. Det er Rasmus opgave at tilberede fisken, for det er jeg ikke så meget for. Vi skal have kartoffelbåde til og en kålsalat ala mormor, som er en opskrift fra Aarstiderne, som børnene faktisk kunne lide. Sikkert fordi det er kål og æbler fedtet godt ind i sød fløde. Men det smager nu også godt.
Skriv en kommentar