Madplan uge 19 2018

En dejlig afslappende weekend, hvor rengøringen er overstået på grund af fremvisning i torsdags, solen skinner, og vi kigger ind i en tre-dages uge. Det bliver næsten ikke bedre😊

Formiddag på rideskolen

Lørdag formiddag blev tilbragt på rideskolen sammen med Anna Kirstine. Normalt er det Rasmus, der tager med, men han skriver opgave. De strigler, lægger saddel på og ordner hove. Det kan jeg slet ikke finde ud af. Heldigvis er der masser af søde piger i stalden, som hjælper Anna Kirstine. I anledning af det gode vejr, red pigerne en lille tur i skoven.

Efter rideskolen gik turen til Føtex til den ugentlige indkøbstur. Føtex har taget nye midler i brug for at lokke kunderne til. Lørdag fik man en gratis gave, når man købte for over 350 kr. Jeg er let til salg for den slags billige tricks, så det skulle selvfølgelig prøves. Vi delte vores indkøb op i to, så vi havde 2×350 kr. Vi  valgte en højtaler og en pose Familieguf. Højtaleren kan vi ikke finde ud af at få til at spille. Slikket skal nok ryge ned. Altså, jeg lærer det aldrig 😊

Fodboldsøndag

I dag skal vi tilbringe på foldboldbanen. Både Emil og Anna Kirstine skal spille kamp. Heldigvis  begge på hjemmebane. Rasmus er manager for pigerne, så han mener, at det er nødvendigt, at jeg tager med for at heppe. Jeg så helst, at jeg havde en stor chaiz latte i hånden, men jeg gør det. Mens jeg ved ikke helt, hvor jeg finder sådan en i Risskov søndag formiddag.

Inden fodbold skal jeg nå  selv at løbe en tur – efter jeg har fået lagt ugens madplan på bloggen.

Madplan med ny inspiration

Solen skinner, og jeg investerede i et dameblad i håbet om at få tid til at sidde i solen og slappe af. Det lykkedes. Det førte til to nye retter på madplanen denne uge. Lørdag fandt vi grillen frem og fik ribeye på asiatisk facon. Det var faktisk en opskrift fra Meny’s gratisblad kommer jeg lige i tanke om. Den var ikke så spændende, som den så ud. Til gengæld fik vi panna cotta med årets første høst af rabarber til dessert. Se billedet på Instagram😊

Søndag prøver vi for tredje gang at få lavet vegetarburgere. Det lykkedes heller ikke sidste uge, da vi endte med at have en fremvisning på huset og tog på burgerbar i stedet.

Mandag er det tid til damebladsmad med spinatpandekager og varmrøget laks. Jeg har købt skinke i tern til børnene, men jeg er spændt på om grønne pandekager vil ryge ned.

Tirsdag skal Emil i Tivoli Friheden med Klubben, så vi andre nøjes med en varm leverpostej og rugbrød. Det er desværre ikke en Egtvedleverpostej. Vi må få bedstemor til at købe ind til fryseren igen 😊

Onsdag står den på mad med Jamie Oliver. Det kan godt være, at Jamie kan lave retterne på 30 minutter, men jeg bliver godt nok lidt udfordret. Nu prøver vi en curry med grøntsager. Det bliver spændende, og børnene vil helt sikkert hade det, hvis jeg kender dem ret.

Jeg er en af de heldige, der har ferie fredagen efter Kristi Himmelfart. Rasmus skal skrive opgave (igen igen), så jeg har arrangeret en tur til Aalborg for at besøge mine forældre sammen med Emil og Anna Kirstine.

Jeg har skumle planer om at få lidt me time, som inkluderer løbetur, dameblade og skumbad 😊

Lignende indlæg

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.