Madplan uge 12 2018

Vores hus er fortsat på markedet, selv om det egentligt ikke er til salg. Vi har haft tre fremvisninger i løbet af ugen, men der er dog endnu ikke nogen, som er kommet med et konkret tilbud. Det er en lidt absurd situation, men jeg tror, at ejendomsmægleren stadig håber på, at hun kan få en handel til at gå op. Vi har indhentet tilbud på at få lavet tag på det andet hus og skal herefter have banken til at kigge på det igen. Og så må tiden ellers vise, hvad der sker😊

Stillefamilieweekend

Vi får en lille pause i weekenden, hvor der ikke er planlagt fremvisninger, og vi i øvrigt ikke har nogle særlige planer. Anna Kirstine har haft sin første sleep over. Hun har valgt at starte blødt ud med at få en veninde til at overnatte hos sig selv. De to piger så første del af X-faktor i går aftens og blev så puttet. Til at starte med var lydniveauet højt, og jeg tænkte, at det godt kunne trække ud. Men efter ganske få minutter blev der helt stille, og de må være faldet i søvn.

Nu er Anna Kirstine til ridning. Jeg har brugt tiden på at gøre lidt rent, og Emil ligger i sin seng og læser (helt frivilligt) Harry Potter. Ens forældrehjerte svulmer af stolthed, og det føles på en eller anden måde som kulminationen på de sidste  fire års indsats på læseområdet, når han frivilligt tager bogen frem og efter 1½ time nu endnu ikke har lagt den fra sig.

Nem og syndig madplan

Madplanen bærer præg af, at jeg skal være alene med børnene onsdag til fredag, mens Rasmus er på kursus. Jeg har besluttet, at vi springer over, hvor gærdet er lavest og gør det unævnelige at køre på MacD. Dagen efter skal vi have hotdogs. Dog med en hjemmelavet agurkesalat til at dulme den dårlige samvittighed, og hvis jeg virkelig vil forkæle mine tarme også en råkostsalat😊 Jeg holder ellers fri torsdag for at tage mig lidt mere af børnene, end jeg ellers ville kunne nå på en almindelig arbejdsdag. Dagen er dog fyldt op med praktiske kedelige ting – først til tandlæge, herefter køre bilen på værksted for at skifte til sommerdæk (selv om jeg lige nu ikke er helt sikker på, om det er en god ide). Jeg bliver vist nødt til også at finde på et eller andet selvforkælende, mens børnene er i skole.

Lignende indlæg

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.