Madplan uge 11 2018

Æv! Vi fjerner til salg skiltet og har lagt husdrømmen på hylden – i hvert fald for det konkrete hus vi havde skrevet betinget købsaftale på. Torsdag havde vi en byggesagkyndig til at gennemgå ejendommen med os, og det viste sig at være en meget større opgave, end vi havde regnet med. Økonomisk ville det slet ikke kunne hænge sammen med alt det, der skal laves. Så vi valgte at bakke ud, selv om det var svært, når vi nu lige var begyndt at se det hele gå op i en højere enhed. Men det er trods alt bedre at finde ud af det nu, end når vi sad i saksen.

Hvad der nu skal ske må tiden vise. Vi kigger videre på huse det næste stykke tid. Vi har jo huset salgsklar og kan få salget sat hurtigt i gang igen.

Navngivningsfest i København

Vi er netop kommet hjem fra København, hvor vi var til fætter Ebbes navngivningsfest i går. Vi var på Christianshavn Færgecafe og fik smørrebrød og hjemmelavet snaps. Det er et skønt sted, og ejeren (tror jeg det er) er en personlighed, som måske/måske ikke har smagt lidt for meget på sine egne snapse 😊 Dejlig mad og gode snapse.

Madplanen

Denne uge står den på både kendte og nye ting. I dag skal vi have en ret, som meget sjældent kommer på bordet. Karbonader med grønærter. Jeg tænker, at det er lige noget for børnene.

De nye retter kommer fra min nyeste kogebog Jamie Oliver mad på 30 minutter. Vi skal prøve en filotærte med spinat og feta. Og hvis vi kan overkomme det, skal vi også prøve laks med pikante ris, guacamole og salat med courgette.  Nu må vi se, hvor meget vi kan overkomme. Men vi trænger til noget godt mad.

Lignende indlæg

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.