Opskrift på hotdogs med agurkesalat og tomatsalsa

Det er blevet en tradition, at vi afslutter en børnefødselsdag for familien med hotdogs. Det er egentligt helt forfærdeligt, for man er i forvejen fyldt helt op af boller og kage. Jeg har forsøgt at afskaffe traditionen, men så er der flere der bliver skuffede. Så hotdogs må der være!

Det særlige ved mine hotdog er tilbehøret. Vi serverer naturligvis det sædvanlige ketchup, sennep og ristede løg. Men herudover laver jeg agurkesalat og tomatsalsa, som får hotdogs til at smage himmelsk.

Agurkesalat med hyldeblomst

1 agurk

1 dl koncentreret hyldeblomstsaft

1½ spsk. æbleeddike

Salt og friskkværnet peber

Skær agurken i tynde skiver. Bland hyldeblomstsaft, æbleeddike, salg og peber og tilsæt agurkerne.

 

Tomatsalsa

500 g cherrytomater

2 forårsløg

1 rød chilli

2 tsk. rød balsamicoeddike

1 tsk. flydende honning

Salt

Skær tomaterne i små tern. Skær forårsløgene i tynde skiver. Fjern kernerne fra chilien og hak den fint. Tilsæt balsamicoeddike og honning og bland det hele sammen. Smag til med lidt salt.

 

Lignende indlæg

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.