Opskrift på bulgursalat perfekt til at tage med til vejfest

Denne bulgursalat er nem at lave og perfekt at tage med til vejfest eller en anden fest, hvor du skal medbringe en ret til en buffet. Jeg havde den med i går til vejfest i vores lille ejerforening. Vi er kun 20 huse på en lille stikvej. Vi mødes en gang om året til en fælles arbejdsdag. Om aftenen rejser vi det telt, vi sammen har investeret i og griller. Alle medbringer noget forskelligt tilbehør til en fælles buffet, og det er super hyggeligt at mødes med både yngre og ældre naboer.

Opskriften er inspireret af en ret fra Aarstiderne, men jeg har tilpasset den til min egen smag. Det kan være, at du skal finde ud af at komme noget mere smag til bulguren, hvis du godt kan lide det lidt mere krydret.

Jeg synes, at bulgursalaten passer godt til nogle gode krydrede grillpølser. Og med lidt brød til er det også en nem ret på en sommeraften.

Det skal du bruge:

Bulgur
Aubergine
Squash
Rød peber
Forårsløg
Fetaost
Bredbladet persille
Citronsaft
Salt og peber

Sådan gør du:

Kog bulguren efter anvisning på posen. Skær aubergine i passende skiver, drys med salt og stil til side for at trække lidt. Skær squash og rød peber i mundrette stykker. Vend dem i lidt smagsneutralt olie og krydder med salt og peber. Grill aubergine, squash og rød peber på grillen eller på en grillpande. Pas på hvis du bruger en kulgrill. De små stykker kan let smutte gennem gitteret:-) Snit forårsløg og persille.

Når bulguren er kogt løsner du den og smager til med citronsaft og salt og peber. Bland alle ingredienserne sammen og smuldrer fetaosten i til sidst.

Lignende indlæg

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.