Madplan uge 50 2017

Der har været drøn på med familiebesøg fra København fredag og lørdag. Rasmus lillebror, kone og børn var på besøg til aftensmad fredag og frokost lørdag med efterfølgende udflugt til Anna Kirstines juleridestævne på Skaarupgaard.

Nu nyder jeg lige en lille stund med computeren i skødet og pepsi max i glasset, mens Anna Kirstine er til fødselsdag.

Fredag fik vi hjemmelavede pizzaer. Jeg havde lavet dejen dagen før med mindre gær, så den kunne koldhæve i køleskabet. Det er ikke perfekt, hvis man går meget op i den perfekte bund, men det fungerer rigtigt godt, når man kommer sent hjem fra arbejde😊. Vi havde også lavet tomatsaucen dagen før, så det var bare at få rullet dejen ud og komme topping på. Det er så også sin sag med tre børn, der styrter rundt og en baby, der skal passes. Samt et forsøg på også at få lidt “tapas” på bordet mens vi ventede på pizzaerne. Lidt kaos i køkkenet!

Lørdag stod Rasmus for frokosten, og det lykkedes mig (næsten) at blande mig uden om. Han og Emil brugte formiddagen på at købe ind, mens Anna Kirstine og jeg bagte kage til juleridestævne.

Resten af ugen står den på en blanding mellem nogle af vores tilbagevendende retter og et forsøg på at lave lidt julemad. Nu må vi se, hvor meget af planen vi reelt set får realiseret. Men oddsene burde være gode, da vi pt ikke har sygdom, kursusdage eller lignende. Faktisk har både Rasmus og jeg en fridag på tirsdag, hvor vi skal til julemorgenmad i Anna Kirstines klasse. Bagefter skal jeg til frisøren, og efterfølgende skal vi i banken for en snak med vores bankrådgiver. Forhåbentlig bliver der også tid til en lille kærestefrokost og lidt juleshopping 😊

Lignende indlæg

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.