Madplan uge 5 2018

Lige nu er vi optagede af at kigge på hus, fordi vi gerne vil flytte til noget større. Det er en omfattende proces, hvor vi taler med ejendomsmæglere og banker. Det er svært at finde noget, som vi har råd til i Risskov i en stand, som vi kan overkomme. Herefter skal vi have solgt vores eget, og dem der køber det, skal måske selv have solgt noget. Der er så mange ting, der skal gå op i en højere enhed, at man har helt lyst til at give op på forhånd. Samtidig kræver det en del arbejde, hvis vi skal sætte vores eget hus til salg. Der er nogle småting, som vi skal have ordnet, men den store opgave er at få ryddet op og stylet det, så det fremstår lidt mere lækkert. Vi vil jo helst ikke have, at køberne får oplevelsen af, at det er et hus man vokser fra. Og det er absolut den vibe, det giver lige nu (nok fordi det er sådan det er).

Lige nu har vi faktisk fundet et hus, som vi håber at kunne købe. På søndag skal vi se det for anden gang, og mormor og morfar kommer på besøg for at se det sammen med os, så vi kan få lidt håndværkerråd fra morfar. Mormor og morfar skal selvfølgelig forkæles lidt, når du kommer. Så Anna Kirstine og jeg har planlagt at lave medaljer. Anna Kirstine er meget optaget af, at hun skal sprøjte flødeskummet i medaljerne op lige som Mette Blomsterberg. Det bliver lidt spændende, hvordan det går. Hendes forestilling om egne evner har det med at overstige, hvad en pige på 7 år i virkeligheden magter.

Standard uge

Madmæssigt er denne uge er vist det, man må kalde en standarduge. Den eneste ret, som er lidt usædvanlig er linsesalaten. Det er en opskrift vi har fra Aarstiderne, som vi abonnerede på sidste år. Jeg kom pludseligt i tanke om opskriften, da jeg så et gammelt billede på min telefon. Så den skal vi da lige prøve igen.  Jeg er dog ret sikker på, at børnene ikke vil spise salaten, så der skal nok laves noget pasta ved siden af.

Bilka to go

Ugens indkøb er til gengæld  genstand for nytænkning. Jeg har netop sat mig for at prøve det nye Bilka to go. Det er dagligvareindkøb på nettet lige som fx nemlig.com. Den eneste forskel er, at jeg selv skal køre ud til Bilka for at hente varerne. Efter sigende behøver jeg end ikke træde ud af min bil, da en Bilkamedarbejder stiller varerne i mit bagagerum. Det bliver spændende, og på den måde er ugens indkøb nærmest allerede foretaget.

Lignende indlæg

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.