Madplan uge 47 2017

Denne weekend har vi ingen planer. Hvis man lige ser bort fra, at Anna Kirstine skal til ridning lørdag og Emil til fodbold søndag. Og naturligvis de sædvanlige gøremål med rengøring, indkøb, madlavning og tøjvask. Men der bliver dog også tid til lidt afslapning på sofaen😊

Jeg har været ude at gå en tur med børnene i det gode vejr, og vi var forbi et lokalt julemarked med nogle rigtigt fine ting. Vi købte ikke noget, fordi jeg havde lyst til at købe det hele og alligevel ikke kunne beslutte mig for noget. Men vi så blandt andet nogle søde ophæng lavet af miniperler, som det kunne være sjovt selv at lave.

Madplan med klassikere

Ugens madplan står på en række gamle klassikere. Søndag skal Rasmus lave kylling med citron og rosmarin. Denne gang skal vi have kartoffelbåde og rodfrugter – primært rødbeder – med en dejlig parmesancreme til. Det hører sig til, at vi dagen efter får tarteletter med høns i asparges. Det er Emils favorit.

Tirsdag skal vi have æggepandekage, fordi vi har mega mange æg fra Anna Kirstines pigefødselsdag, hvor vi lavede æggeløb. Pigerne klarede kun at smadre 2 æg.

Onsdag kommer jeg sent hjem, fordi jeg skal til ledelsesseminar med arbejdet. Så den står på hønsekødsuppe fra Mou og en laksemad til Rasmus og jeg, fordi vi ikke er helt så vilde med suppe som børnene😊

Lignende indlæg

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.