Madplan uge 44 2017

Måske er det fordi jeg glæder mig til jul. I hvert fald er der lidt jul over madplanen denne uge. Vi startede lørdag med at få en af de retter, som vi ikke nåede i sidste uge. Medisterpølse med citronstuvet hvidkål. Der er lidt jul over det, men hvidkålen er dog lidt mere frisk end den traditionelle stuvede hvidkål med kanel. Fordi det er lørdag valgte jeg at glæde børnene med risengrød til dessert.

Der var virkeligt drøn på komfuret og sved på panden😊

Det var lækkert men lå også tungt i maven, så der var rigeligt med rester. Jeg besluttede derfor, at vi søndag skal have rester i stede for at gå i køkkenet og lave endnu mere mad.

Ny opskrift skal afprøves

Vi ser ind i en relativt rolig uge, og derfor er der plads til at lave mad mandag. Her vil jeg eksperimentere med en ny opskrift – citronmarinede laksespyd med peanutbuttersauce – en opskrift jeg har fundet i Femina for nyligt. Det bliver spændene.

Halloween

Tirsdag er det halloween, og børnene vil ud og trick and treate – eller lave ”slik eller ballade, eller jeg bomber din gade”, som de siger😊 Jeg er ikke meget for konceptet med at gå fra dør til dør og bede om slik fra andre mennesker, men børnene elsker det, og der bliver bare mere og mere af det.

Vi pynter lidt op uden for, og det er så hyggeligt, når børnene kommer og ringer på. Vi er dog langt fra amerikansk niveau, og jeg har ikke selv fået et kostume endnu. Men mon ikke den indre heks bliver sluppet fri på et tidspunkt. Det ville i hvert fald være sjovt at skræmme børnene lidt.

Til aftensmaden skal vi have karrysuppe. Jeg tror dog, at Emil og Anna Kirstine vælger at få tomatsuppe i stedet. Det er lige til at klare. Vi har fået købt nogle små kartonner med suppe fra Karolines køkken😊

Resten af ugen er der også lagt op til relativt lette retter, så vi ikke skal bruge alverdens tid i køkkenet. Vi skal lade op til weekenden, hvor vi skal holde 7års fødselsdag for Anna Kirstine for familien.

Lignende indlæg

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.