Madplan uge 42 2017

Madplanen holder efterårsferie

Endeligt efterårsferie! En hel uge fri fra arbejde og skole. Og jeg holder også lidt fri fra madplanen. Der kommer derfor ikke en fix og færdig madplan for hele ugen. I stedet vil ugens madplan blive opdateret i takt med, at jeg får den lavet.

Italiensk tapas

Vi startede ferien med dejlig italiensk tapas – og ja jeg ved godt at tapas er spansk – jeg ved til gengæld ikke hvad det hedder i Italien, og det er nok alligevel også en noget dansk udgave:-)

Vi fik bruschetta med frisk mozarella, tomater og basilikum. Røget laks på møn kiks med øl og mask. Parmaskinke, pesto, olien og en dejlig vesterhavsost. Og så fik vi en gin og tonic til. Og selvfølgelig lidt rødvin:-)

Ferie i Århus

I dag – søndag – har vi nydt at holde ferie i vores egen by. Vi startede kl. 8 med en tur i Grosserbadet i Spanien. Det var super hyggeligt at være sammen med vores to børn i spabad, og vi fik endda lokket dem med i dampbad for en kort stund. Jeg fik mulighed for at komme i mini-saunagus. Det er så skønt.

Efter Grosserbadet tog vi op til Salling Roof Top og fik brunch. Vi sad udenfor, da vejret var ret lunt. De har muligvis lidt startvanskeligheder, for vi måtte vente lidt for længe på vores mad. Så til sidst var vi lidt kolde.

I morgen skal vi så en tur til Legoland for at gøre brug af vores årskort for sidste gang. Vi kommer, når de åbner og ser, hvor meget vi gider. Bagefter går turen hjem til Bedstemor og Bedstefar, hvor vi skal overnatte. Her er det aftalen, at vi skal lave vores specialret Cæsarsalt med kylling.


Opdatering

På vej hjem fra vores besøg hos Bedstemor og Bedstefar var vi en tur i Kolding Storcenter. Oh skræk og ve! Vi gav børnene lov til at vælge en ting hver. Emil fik en X-box controller til computeren, og Anna Kirstine fik Hachimals tvillinger, der er sådan nogle små fugle, som skal udruges og plejes. Mega overvurderet og overpriced produkt – men rigtigt sjovt at se Anna Kirstine udruge dem. Til aften fik vi resterne fra vores søndagsmiddag.

Den resterende del af efterårsferien har vi ordnet Emils værelse. Det trængte gevaldigt til at blive malet, så det gik der en del tid med. Blandt andet en tur i Silvan og Ikea onsdag aften, hvor vi spiste i cafeteriet. De har lavet ny menu, så Rasmus og jeg fik entrecote med pommes frites og bearnaise. Det smagte fint, men jeg fik stor trang til at blive lidt sundere bagefter.

Torsdag kom min mor og far på besøg og hjalp os med at male. Vi gav en let frokost med varm Egtved leverpostej, samt lidt godt fra fiskehandleren. Om aftenen lavede jeg en ret fra Skagensfood, som vi har prøvet en enkelt måltidskasse fra en gang. Det blev ikke helt så godt, som jeg huskede det fra dengang. Måske var det fordi, at jeg ikke kunne få den rigtige fisk, og måtte nøjes med mørksej i stedet for Kuller.

Fredagen brugte jeg sammen med børnene på at gøre Emils værelse færdig, mens Rasmus arbejdede. Til aften lavede vi en tallerken med madder, som vi tog med oven på og spise foran tv-et. Vi lejede filmen Iqbal og den hemmelige opskrift. Emil læser bøgerne, som er skrevet af Manu Sareen, og de er virkeligt sjove.

 

 

 

Lignende indlæg

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.