Madplan uge 41 2017

Weekenden startede med en tur til København, hvor den stod på fødselsdag for en af familiens mindste og et møde med det nyeste skud på stammen – nemlig fætter Ebbe som kom til verden for tre uger siden. Vi er netop vendt hjem fra turen. Godt trætte og forspiste i fastfood.

Børnefødselsdag og cocktails

Fødselsdagen i går var dejlig. Børnene hyggede sig rigtigt meget med at lege sammen med deres kusiner, og de syntes, at lille Ebbe var rigtig sød. Fødselsdagen sluttede med charcuterie fra Det Italienske Supermarked. Det er bare lækkert, og hvor ville jeg ønske, at vi havde noget tilsvarende i Århus. Bedstemor og Bedstefar tog børnene med hjem, og så ville Rasmus og jeg ud at have en cocktail. Desværre var der ikke plads på Ruby, så vi fandt et sted Ved Stranden, hvor vi fik en Gin og Tonic. Det var desværre lidt for værthusagtigt til at det var rigtigt hyggeligt. Herefter gik vi gennem strøget op til Hovedbanenegården og ende med to købe to cheeseburgere på Macdonals, hvorefter vi tog hjem. Ikke den vilde aften i byen. Men det var også koldt og øsregnede.

Helvede på Papirøen

I dag ville vi så se vagtskiftet på Amalienborg, og det var også en dejlig gåtur – men hundekoldt. Børnene fik set vagtskiftet fra et skuldersæde, men jeg kunne kun se toppen af pelshuerne. Det var ærligt talt lidt kedeligt. Herefter gik vi som lemminger over til Papirøen for at få Streetfood. Konceptet er fedt, og det er skønt, at alle kan få noget forskelligt. Vi har været der et par gange før. Men dette var første gang, siden de åbnede den nye bro fra Nyhavn. Det var ganske enkelt forfærdeligt. Papirøen er mere overrendt end en båd med immigranter over middelhavet. Vi lykkedes faktisk med at finde en plads til 10 personer, hvilket i sig selv var et mirakel. Dernæst overvandt vi opgaven med at skaffe mad og drikkevarer. Men da Rasmus og jeg endelig var klar, var alle de andre færdige med at spise, så det var sgu en blandet fornøjelse, selv om maden var god.

Til aftensmad fik vi minipizzaer fra Lagkagehuset indkøbt til at spise på Molslinjen. Skyllet ned med lidt Sprite. Ikke ligefrem en sund og nærende aftensmad.

Nå men resten af ugen bliver heller ikke et kulinarisk mesterstykke, fordi Rasmus skal på Seminar 4 ud af 5 dage. De tre med overnatning. Vi starter med at få den tærte, som vi ikke fik lavet sidste uge. Dagen efter laver vi frikadeller, så vi har nogle til dagen efter, hvor Rasmus er taget af sted. Her står den så på rugbrød med frikadeller og dagen efter på købepizza fra fryseren. Måske med lidt råkostsalat, hvis der er overskud til det. Fredag ser vi hvad vi kan finde på.

Så det bliver en lidt hård uge, som mest går ud på at overleve. Men her efter venter heldigvis efterårsferien😊

Lignende indlæg

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.