Madplan uge 3 2018

En vis mangel  på virketrang har overmandet mig denne uge. Måske er det ovenpå alle arrangementerne i julen? Måske er det januar og vintertræthed? Eller måske er det mangel på kød ovenpå vegetarugen? Jeg ved det ikke. Men det betyder, at jeg kun med nød og næppe får lavet madplan, og at jeg laver lidt om på planen i sidste øjeblik, fordi jeg ikke orker at lave det, som jeg har planlagt.

Rolig uge

Heldigvis går vi ind i en lidt mere rolig uge end den forrige, hvor Rasmus var på kursus i Kolding i tre dage. Jeg kommer sent hjem mandag og håber på, at vi har rester fra vores sidste vegetariske ret, som jeg ikke fik lavet i sidste uge, og derfor laver søndag. Jeg har dog købt noget laks, som vi serverer til, da jeg tror, at vi er gået lidt død i vegetarretterne.

Tirsdag bliver min juicedag. Rasmus skal arbejde sent og får mad på arbejdet. Børnene kan derfor få tomatsuppe igen, mens jeg spiser min egen særlige tomatsuppe.

Onsdag skal vi prøve en ret fra min nye kogebog “Mad på 30 minutter” af Jamie Oliver. Der er mange lækre opskrifter i, og jeg kaster mig ud i en af de lettere med kylling og nudler.

 

Lignende indlæg

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.