Madplan uge 2 2018

I hvad der må være et anfald af nytårskur, har jeg fundet på, at vi skal prøve en vegetarisk uge – weekenden undtaget.

Weekenden er fyldt op med 3års fødselsdag for fætter Villads lørdag, og brunch med efterfølgende teaterbesøg søndag. Teaterdagen er arrangeret via fritidsklubben på mit arbejde. Vi får en brunchbuffet på Cafe Hack, og bagefter skal vi se Narnia på Aarhus Teater. Det er en slags fejring af min fødselsdag, som jeg selv har købt😊

Vegetarisk uge

Den vegetariske uge er inspireret af det nye produkt hakke veggie, som skulle være en slags efterligning af kød. Jeg så det i nyhederne for nyligt. Det var der åbenbart også andre som gjorde, for en kollega fortalte mig, at det efterfølgende var blevet revet ned af hylderne. Det bliver lidt spændende at se, om vi kan lide det.

Ellers var jeg på nettet for at lede efter gode vegetariske opskrifter. Et naturligt og nemt valg var falafler. Det tager lidt tid at lave, men jeg har en fridag torsdag.

En anden ny ret er ovnbagte grøntsager med mozzarella. Det er en opskrift, jeg har fundet på valdemarsro.dk, som er en anden rigtig god madblog. Det er lidt et en chance at tage med mine børn, men vi skal jo prøve noget nyt engang imellem. Samtidig er jeg lidt spændt på, om jeg reelt får det lavet, da min mand skal på kursus onsdag til fredag. Så det bliver kun os tre.

Juicedag

I et andet anfald af nytårskur har jeg investeret i en juicekur fra Living Superfood, hvor jeg de næste fire uger har en juicedag om ugen. Jeg har prøvet det en gang før, hvor det var to dage i træk. Jeg er ikke så god til at overholde kure, så jeg håber, at jeg ved at nøjes med en dag om ugen, kan overholde det. Mandag bliver min juicedag. Resten af familien skal have tomatsuppe. Det er fordi, at min juicekur indeholder en tomatsuppe til aftensmad. Den smager faktisk rigtigt godt. Resten af familien får den sædvanlige tomatsuppe fra Karoline købt på karton. De overholder sandsynligvis ikke den vegetariske uge, og kommer, hvis jeg kender dem ret, kødboller i. Det går nok😊

Jeg forventer ikke at tage mig noget særligt ved juicekuren, men jeg håber, at det giver lidt velvære for maven efter den fede julemad.

Lignende indlæg

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Kommentar

  • SVAR

    Godt du afprøvede veggie for os