Madplan uge 14 2018

Forkølelse, påskefrokoster, hushandel og LAN party er overskrifterne på min påskeferie. Måske derfor er jeg igen igen bag ud med bloggen. Men en madplan lidt på bagkant er det dog blevet til.

Jeg startede påskeferien med at være godt gedigent forkølet. Det føltes som om en bombe af ondartede bakterier var sprunget inde i mit hoved. Det positive var, at jeg kom helt ned i tempo og tilbragte en hel dag på sofaen.

LAN party

Torsdag aften arrangerede Emil og Rasmus LAN party for Emil og to af hans venner. Det hedder det åbenbart fortsat, selv om det foregår online. De sad med alt deres udstyr ved vores spisebord, spiste pizza, chips og drak alt for store mængder af sodavand.

Drak og drak, sagde Emil dagen efter. En del sodavand var gået til eksperimenter med Mentos, som får sodavanden til at bruse så dejligt op, når man kommer dem i. Skøn aktivitet for 10-årige drenge:-)

Ved midnatstid var jeg ved at være træt af LAN party, fordi ungdommelige udbrud af fryd konstant nåede op til mig i soveværelset og holdt mig vågen. En dreng savnede pludselig sin mor og blev hentet (ualmindeligt sødt). De to andre kom i seng klokken halv 2 og sov til ved 9-tiden næste morgen.

Emil var fuldstændig ødelagt dagen efter, og det var jeg også. Oplevelsen understreger blot vores behov for at flytte i noget større. Tanken om at bo her med to kommende teenagebørn er ikke alt for tillokkende.

Fødselsdag og påskefrokost

Rasmus havde fødselsdag langfredag. Der var ingen vækning i sengen med fødselsdagssang og flag. Dels på grund af LAN party og dels fordi jeg fortsat absolut ikke var på toppen. Rasmus havde inviteret sine forældre til en påskefrokost. Jeg havde planlagt det, Rasmus havde købt ind, og vi lavede stort set ingenting selv ud over at koge et par æg og stege lidt bacon. Hurra for delikatesseforretningerne!

Rasmus blev 38 (og det er jo ingen alder). Han havde ønsket sig et Huge Boss ur, som lå lidt uden for det budget, vi normalt opererer med. Jeg var derfor gået sammen med hans forældre. Antallet af gaver var derfor på et minimum. Jeg forsøgt at kompensere ved at give ham påskeæg og øl, og Anna Kirstine fik travlt i sidste øjeblik med at pakke alt muligt ind.

Dagen efter var vi inviteret til påskefrokost hos mine forældre i Aalborg. Min lillebrors børn er nu henholdsvis 3 og 1½, og de nød at løbe rundt efter Emil og Anna Kirstine stort set hele dagen. Det var mega sjovt at se, men også meget højlydt. Jeg må indrømme, at jeg ikke ligefrem savner at have små børn i disse situationer:-)

Hushandel

Resten af påsken gik med at slappe af og tale huskøb. Mandag havde vi to fremvisninger på vores eget, og samtidig havde jeg arrangeret, at vi selv skulle ud at se et par huse i området. Det ene blev vi meget glade for, så nu må vi se, om vi kan få det til at lykkes. Lige nu vil vi gerne have et konkret bud på vores eget for at få fornemmelsen af, at det rent faktisk kan lade sig gøre at få det solgt.

Lignende indlæg

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.