Madplan uge 1 2018

Vi holder nytår i Haderslev i år sammen med nogle venner. Det er efterhånden en del år siden den tradition startede, fordi vi et år hold nytår for os selv hjemme, mens Rasmus ven Jesper havde siddet alene hjemme med børnene i Haderslev, mens han kone var på arbejde. Vi skiftes til at holde det. De seneste år er der flere, som har koblet sig på (måske lidt i sammenhæng med at de har fået børn).

Vi skal medbringe desserten, så det er let. Vi laver en brownie. Opskriften er fundet på Chrichri.dk. Håber det bliver godt. Vi skal have fundet ud af at pynte den. Måske pepper vi den op med lidt guldstøv og chokoladekugler på toppen. Ved siden af skal vi have is, frugt og krymmel. På den måde er der både til store og små.

1. Januar skal vi naturligvis have burgere. Fordi vi nu går ind i et nyt år og skal til at være lidt mere økonomiske, laver vi dem selv i stedet for at få fra burgerbaren😊

Fødselsdag

4. januar er det min fødselsdag. Hvor gammel jeg bliver er underordnet. Rasmus skal af sted som sensor i Odense, så vi holder først fødselsdag om aftenen. Jeg bager koldhævede boller til at tage med på arbejde. Om aftenen skal vi enten have take away sushi eller pasta – alt efter om vi føler os i det sparsommelige hjørne eller ej.

Sundhedskur

Resten af tiden trænger vi dog til at få lidt sundere mad efter al den fede julemad. Derfor skal vi have kartoffelsuppe den ene dag og pitabrød med tun og æg en anden.

 

Lignende indlæg

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.